Deurbeleid voor hackers. Inzicht in beveiligingsrisico’s en concrete oplossingen

On Demand

REGISTREER NU

Binnen elke IT-omgeving bevinden zich kwetsbaarheden en al deze kwetsbaarheden brengen risico’s met zich mee. Soms zijn deze risico’s beperkt, of zelfs theoretisch, maar in veel gevallen zijn deze risico’s ook op uw organisatie van toepassing. De vlieger 'dit overkomt mij toch niet', gaat niet meer op. 

De omvang en aard van een organisatie maakt namelijk niets meer uit, elke organisatie kan vandaag de dag doelwit worden van een aanval. Maar altijd geldt: de gelegenheid maakt de dief. Als de deur op een kiertje staat, dan zal de dief gebruik maken van dit kiertje om je huis te betreden. Maar hoe hou je een dief, de hacker in dit geval, het beste buiten de deur?

Rapid7 houdt in samenwerking met Unica ICT Solutions een webcast over kwetsbaarheden management. Om kwetsbaarheden te kunnen verhelpen heb je behalve processen, ook een technische oplossing nodig voor inzicht en controle. Eén van deze oplossingen is een vulnerability managementsysteem zoals InsightVM.  Unica ICT Solutions maakt gebruik van dit systeem om de IT-omgevingen te monitoren en kwetsbaarheden te herkennen en te verhelpen.

Tijdens deze webcast krijgt u antwoord op de volgende vragen:

Wilt u ook een duidelijk deurbeleid voor hackers? Registreer u dan voor de gratis webcast en maak kans op een gratis lego set.

REGISTREER NU

Vul dit formulier in om de webcast te bekijken


Sprekers

Pieter Vanlerberghe

Lead Security Solutions Engineer

Pieter is een ervaren en gepassioneerde security consultant. Vanuit zijn rol bij Rapid7 adviseert en begeleidt hij klanten op het gebied van vulnerability management, applicatiebeveiliging en security monitoring. Met zijn kennis en passie wil hij klanten enthousiasmeren bij de volwassenheid en effectiviteit van hun beveiligingsprogramma's.

Gijs Koenjer

Security & Microsoft licensing consultant

Gijs heeft de afgelopen 10 jaar de groei binnen de ICT-branche van dichtbij meegemaakt. Met een gezonde dosis interesse in het (security) technische maar ook het bedrijfskundige aspect van de ICT, heeft dit geleid tot specialistische kennis rondom cloud, security en Microsoft-oplossingen. In zijn rol als security consultant bij Unica ICT Solutions ondersteunt hij dagelijks vele klanten op het gebied van kwetsbaarheden management, ICT-beveiliging en security monitoring.